Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Agenda module binnen de ledenadministratie

De ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over de agenda. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

De agenda

Via onze agenda is het mogelijk een onbeperkt aantal groepen en objecten aan te maken. Denk hierbij aan: persoonlijke begeleiding inplannen, zonnebanken reserveren, squash banen e.d. Per object is het mogelijk om aan te geven op welke dagen en tussen welke tijden het mogelijk is om een reservering te plaatsen. Zo voorkomt u eventuele vergissingen. Ook is het mogelijk herhalingsopdrachten in te voeren en wordt er direct gekeken of er geen conflicten zijn.

Optionele functionaliteit

Wil je een gedeelte van je agenda publiekelijk maken door deze op je eigen website te zetten, dan kan dat. Je kan per object aangeven of je leden hier zelf een afspraak in mogen zetten of niet. Ook kan je per object een kosteneenheid opgeven. Wil iemand 30 minuten onder de zonnebank, dan rekent de agenda zelf uit wat de kosten er van zijn.


Buiten het inplannen van afspraken met leden of toevoegen van groepslessen is het in onze agenda ook mogelijk om simpele notities toe te voegen. Je kan notities gebruiken om iets in de agenda te zetten zonder hier een koppeling naar een bepaald lid te maken. Bij het aanmaken van een notitie kan je er voor kiezen om het wel of niet toe te laten dat er op de notitie ook een afspraak gepland kan worden. Hierdoor kan je de notities op verschillende manieren gebruiken.
Een voorbeeld wanneer je een notitie toevoegt waar je wel een afspraak overheen kan plannen is 'Alleen hier een Personal Training inplannen'.
Een voorbeeld wanneer je niet wil hebben dat er een afspraak op gepland wordt is 'Systeem uitleg van Epass Online'.
Doordat je ook in kan stellen welke kleur een bepaald type notitie heeft, blijft de agenda overzichtelijk,

Agenda

kassa module

Basisfunctionaliteit:

 • Onbeperkt aantal verschillende object aanmaken
 • Objecten groeperen
 • Verschillende openingstijden per object
 • Conflicten controle
 • Eenvoudig herhalingsafspraken maken
 • Betaalstatus per afspraak bijhouden
 • Automatisch prijs calculatie
 • Alle ingeschreven leden in 1x een email of SMS sturen dat (bijvoorbeeld) de les is uitgevallen. Dit is tevens ook te automatiseren.

Optionele functionaliteit:

 • Per object aangeven of deze publiekelijk te benaderen is
 • Statistieken per object en per lid
 • Statistieken hoe vaak afspraken worden nagekomen
 • Facturen genereren over de gemaakte afspraken/bezoeken
 • Per groep aangeven of de indeling per 15 of per 10 minuten is

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen